Fodertillskott DEL 2

Diamond V.
Diamond V ...när effekt mäts i prestation Användningsområde Det är ofta den lilla skillnaden som avgör om en häst ska nå en vinnarposition. Prestationer på hög nivå kräver en frisk häst, och här är optimal utfodring en förutsättning. Tillsätts Diamond V i hästens foder varje dag ökas näringsupptaget, vilket man också ser på hästens friskhet och trivsel. Fördelar med amvändning av Diamond V Hästar i tillväxt: Förbättrad daglig tillväxt - förbättrad fodereffektivitet Tävlingshästar: Mindre mjölksyra i blodet - mer hemoglobin i blodet - förbättrad syreuptagning Alla hästar: Generellt förbättrad kondition och hälsostatus - mindre kolik




RehaLyt.
Dospackade vitaminer med elektrolyter i pulverform för att tillgodose tävlingshästens behov av vitaminer och antioxidanter i samband med tävling och krävande transporter.






Zosfor.
Fodertillskott i pulverform innehållande bioflavoner utvunna ur citrusfrukter. Användningsområde För att bibehålla kapilärernas normala byggnad i lungorna och därigenom underlätta andningen. Innehåller mycket hög halt av bioflavonen hesperidin Speciellt framtaget för häst Irländska, Engelska och Amerikanska galopp tränare har under många år använt Zosfor som extra fodertillskott till hästar ihård träning Vetenskapligt utvecklad Anmält som fodertillskott hos Jordbruksverket Råvaror av högsta kvalitet Innehåller inga dopingsubstanser





Vetegroddsolja.
NP vetegroddsolja är rik på naturligt E-vitamin och stärker hårrem och hud. Innehåller 55 % livsviktiga fleromättade fettsyror Kallpressad.






Chevinal Plus.
Högkoncentrerat flytande vitamin-, mineral-, aminosyra- och spårämnestillskott i en bas av jästextrakt och honung. Dagligt fodertillskott speciellt framtagen för att tillgodose den tävlande och tränande hästens behov.






Foderkrita.
Kalktillskott för häst. Naturligt kalciumkarbonat av hög renhet. Finkornigt.





Linfröolja.
Energitillskott. Kallpressad svensk linfröolja av mycket hög kvalité, rik på Omega 3 och Omega 6 fettsyror.







Muskel-E.
Ren E-vitamin i pulverform. Används då fodrets E-vitamininnehåll ej räcker för att täcka hästens behov, tex vid hård ansträngning. Hjälp vid muskeluppbyggnaden. För hästar som har tillräckligt med selen i foderstaten.





RehaLyt Basic.
Elektrolytpreparat (saltersättning) för häst med glycin, kelaterad-kalcium och -magnesium. Återställer saltbalansen i samband med svettning.




Viktigt för er som har tävlingshästar och ger fodertillskott, kolla var det innehåller och kolla på karenslistan för dopingprodukter.. så att inte just ditt fodertillskott innehåller doping.

Postat av: Anonym

VARFÖR FÅR INGEN RIDA DIN PONNY NÄR DU ÄR BORTA ? :P EN FRÅGA BARA :)

2010-12-28 @ 11:37:22
URL: http://www.

OBS! Innan du kommenterar, tänk på att ditt IP-nummer loggas, så tänk på vad ni skriver.

Vad heter du?:
Vill du vara inloggad med dessa uppgifter?

Email?: (det är endast jag som kan se detta)

Har du någon blogg eller dylikt, skriv i här:



RSS 2.0