Fodertillskott DEL 1

Vad tycker ni egentligen om fodertillskott?
Jag tycker inte att man ska proppa i hästarna med massa tillskott, men lite i alla fall, om det behövs!

Här är lite tillskott;

BioGlucomin.
Högkoncentrerad glukosamin med inulin och oligofructose för häst. Näringstillskott för hårt tränande, tävlande samt äldre hästar.





Biomag.
Magnesiumtillskott för häst. Användningsområde När foderstaten innehåller otillräckliga mängder av magnesium. En unik kombination av magnesium och fosfat som ger en överlägsen biologisk tillgänglighet Råvara av absolut högsta kvalitet




Bute Less.
Antiinflammatoriskt naturmedel. Buteless innehåller en kombination av Devils Claw och Yucca, vilka båda är välkända naturmedel med bevisad anti-inflammatorisk effekt. I en oberoende test utförd av Horse Journal fastslogs att Buteless var den klart effektivaste i jämförelse med andra ledande Devils Claw och Yucca-produkter. Innehåller inte Fenylbutazone!




Coppervit.
Organiskt koppartillskott som används när fodrets kopparinnehåll ej räcker för att tillgodose hästens behov, samt när veterinär rekommenderar extra koppartillskott.




Pro Biosa Ipona.
Fermenterad ekologiskt odlade äppelfibrer för en väl fungerande tarmflora




MSM.
Organiskt svaveltillskott till häst. Naturlig näring till hästens hovar, muskler, senor och ligament.




Power 2 win.
Unikt fodertillskott för hästar, 100% smältbart protein uteslutande i peptidform





Hoof Aid Biotin.
Högkoncentrerat Biotin - Metioninpreparat med Zink, vitaminer och mineraler. Finns i pulver och flytande form. Dagligt fodertillskott, speciellt framtaget för att förbättra hovtillväxt och hornkvalitet hos hästar med problemhovar.




Honey C.
Vitamin C, honung och örtextrakt i flytande form. Uppfriskande för munhåla och svalg.




Coff Less.
En speciell blandning av naturliga örter för att skapa friska, rena luftvägar. Innehåller också Echinaceaför att stärka immunförsvaret.





Cortaflex.
Nummer 1 i näringstillskott för leder ? en unik formel av renade molekyler av Chondroitin Sulphate och Glucosamine Sulphate, i en blandning för att uppnå exceptionell upptagning och effektivitet till stöd och underhåll av friska leder. Innehåller även Svavel för att öka passagen genom cellväggen.




Feratone.
Fodertillskott med järn, vitaminer och spårämnen. Ges när fodret innehåller otillräckliga mängder järn.




FiberPlex.
Dietiskt fodertillskott till häst, baserat på fibrer, avdödad jäst, lecitin. metionin och vitaminer. Motverkar kroniska matsmältningsstörningar. Fiberplex sensitive - för hästar som är känsliga för jäst.





OBS! Innan du kommenterar, tänk på att ditt IP-nummer loggas, så tänk på vad ni skriver.

Vad heter du?:
Vill du vara inloggad med dessa uppgifter?

Email?: (det är endast jag som kan se detta)

Har du någon blogg eller dylikt, skriv i här:



RSS 2.0